Loading Events
This event has passed.

Mens store dele af fødevareerhvervet ser teknologier som GMO, CRISPR og glyphosat, som vejen til en mere bæredygtig fødevareproduktion, bliver de gang på gang afvist af den vestlige befolkning, der ser teknologierne som unaturlige. Nu præsenterer både forskere og fødevareerhvervet nye teknologier indenfor biologisk plantebeskyttelse og bekæmpelse, som alternativ og supplement til landbrugets brug af bl.a. pesticider og gødning. 🥕

Men er de biologiske alternativer vejen til en stadig mere bæredygtig fødevareproduktion? Vil befolkningen acceptere disse nye biologiske teknologier i produktionen af deres fødevarer? Skaber det bedre sundhed og tryghed for forbrugerne? Og hvor naturligt er det i det hele taget?

Deltag i Plant Biologicals Network og Tænketanken Frejs debatevent og bliv klogere på, hvordan og hvorvidt biologiens kræfter kan bruges i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion.

Program:
17.00: Velkomst v. Frej og Plant Biologicals Network

17.10: Summeøvelse: Hvorfor er du her i dag? Hvad ved du om biologisk bekæmpelse?

17.15: Oplæg v. Jørgen Eilenberg, professor med forskning inden for Biological Control. Københavns Universitet

17.35: Oplæg v. Troels Toft, sektordirektør, Planter, SEGES.

17.50: Summeøvelse: Hvad ved vi nu?

17.55: Oplæg v. Rikke Lundsgaard, Landbrugspolitisk seniorrådgiver, Danmarks Naturfredningsforening.

18.10: Oplæg v. Jesper Lassen, professor, sektion for forbrug, bioetik og regulering, Københavns Universitet.

18.25: Summeøvelse: Hvad ved vi nu?

18.30: Debat og herefter afrunding (senest 19.30)

19.30: Sandwiches og snak.

 

Tilmelding via billetlink
Studerende/ledig: 40 kr. + gebyr
Ikke-studerende: 140 kr. + gebyr
TRYK HER

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top